Om oss

Høk ble etablert i 1966 av familien Løkkevik, som har drevet siden den gang med unntak av 5 år på slutten av 1980 årene. Nå er det Terje Løkkevik som eier stedet og Beate Løkkevik som driver.

Høk ligger ca 500 meter fra E6 ved riksvei 118, 15 kilometer fra Sarpsborg, Fredrikstad og Halden. Skal du på ”harrytur” over grensa er det kun 8 kilometer til Svinesund.

Vi ligger meget sentralt om du trener overnatting i jobb sammenheng og du får frokost fra kl 06.00 på hverdager. Gode parkeringsmuligheter og kort avstand til flere severdigheter, blant annet: Høysand bad, Feriehjemmet, Løkkevika, Grimsøy for sol- og bademuligheter på sommeren. Helleristninger langs Oldtidsveien, Utsikttårnet på Solberg, Allsang på grensen og mye mer.

I kafeteriaen kan vi tilby grillretter og hjemmelaget husmannskost, nystekte vafler og kaffe + annet tilbehør som kaker og lignende. Uteservering under tak.

I byggets andre etasje er det selskapslokaler til de fleste anledninger; Bryllup, konfirmasjon, jubileum, minnesamvær og dåp. Lokalene brukes også til møter/kurs og tar opptil 125 gjester avhengig av arrangement. Bar med alle rettigheter.

Her serveres også 17.mai-buffet og julebuffet de 3 første søndagene i advent, da er det ”stinn brakke”J